oncontextmenu="return false"

Lite uppdate

Lite uppdatering!

Jag beslutade mig för att ta lägenheten i alla fall, och allt känns helt rätt! Visst kommer jag sakna katten, men har så länge velat ha en alldeles egen lägenhet och nu kommer det bli sant, om en månad flyttar jag!! 
SÅ i helgen blev det en en massa shopping på ikea, där jag hittade en hel del möbler, hittade även lite på seceond hand.


Annars så har jag hunnit att sticka hema under helgen, umgåtts med vänner och familj och i söndags var jag på barndop(mitt kusinbarn). Jag har också pluggat matte som en idiot, vilket jag även gjort idag. Nu är min hjärna mer eller mindre helt slut. Så i stället för att plugga matte sitter jag i Illustrator, ÅHH vad jag älskar det programmet. Lite klurigt att lära sig allt, men är ändå ganska så nöjd med teckningen jag än så länge har åstadskommit(är ju ändå första gången i mitt liv som jag sitter i detta program)

Beslutsångest

Jag har beslutsångest upp över öronen..
Har ett bra boende där jag bor just nu även om det är inneboende och nästan en mil till skolan. Dock har jaag nu fått ett bra erbjudande på en annan lägenhet, en 2:a som är mycket fräsh och ligger endast 2 km från skolan. Det stora negativa är att jag inte få ha min älskade kissekatt där.. Så vad ska jag ta mig till? Jag vet att hon har det bra där hon är nu med, och jag vet att både bror min och pappa tycker om henne lika mycket som jag. Men samtidigt åhh vill ha min gosiga lilla sak hos mig.

Men kanske är det bästa för henne ändå att stanna kvar där hon är? Jag menar jag är väldigt mycket i skolan, och på fritiden är det plugg, plugg och umgås med vänner och träning som gäller. Hon får kanske inte så mycket sällskap då?

Gud vad svårt.. tror jag blir galen, hatar att inte kunna bestämma mig :(

Runaway Bride

Har verkligen svårt att bestämma mig vilken filmaffisch jag ska välja att lämna in. Men jag tror ändå det blir den senaste. Detta eftersom den inte liknar orginalet på något sätt. Valde att göra om Runaway Bride till en liten med skräckfeeling. Vet inte om jag gillar det eller inte, men ja säg gärna vad ni tycker!

ingen bra dag

Det är verkligen inte alls min dag idag.

*Känner mig trött och nästan lite febrig.
*Fattade absolut ingenting på matten idag(och om en vecka har vi får första redovisning)
*Har haft 3 timmars håltimme och har inte möjligheten att sticka hem då det skulle bli att stanna hemma i ca en kvart för sedan måste jag tillbaka till skolan, det är det negativ med att bo en bit ifrån skolan..
*Har försökt göra en photoshop uppgift men det går inget vidare. Jag vet vad man ska gröa men lusten att göra det finns helt enkelt inte här..

Så med andra ord ska jag om 45 min har mattelektion, sen ska ja ta bussen hem och hm.. sova bort hela dagen tror jag.

Trött.se

ÄR så sjukt trött idag. Har mer eller mindre inte gjort någonting. Kanske beror det på att jag var uppe och såg på valvakan igår och bara sovit i fem timmar..?

Gick i alla på en liten föreläsning om databassökning i Bibblan idag, därefter gick jag lite på stan för att försöka hitta någon jacka och ett par skor som fall mig i smaken. Hittade ingenting så begav mig hemmåt istället. Åt resterna av pizzan jag köpte igår och sedan dunsade jag ner i sängen, tänkte bara "vila lite", vilket resulterade i att jag somnande och sovi tre timmar istället.

Jag borde egentligen sätta mig ner och räkna lite matte, men när hjärnan är seg som kola så vet jag inte om det är en så jättebra idé direkt? Kanske ska man helt enkelt ta och vila upp den och hoppas på att hjärnan inte är lika seg i morgon?

Har i alla fall gjort klart alla tre photoshopuppgifter som ska vara klara på söndag så lite duktig har jag ju varit i alla fall! :)

Nu blir det att hm.. dunsa ner i fåtöljen och slå på tvn tror jag?

Live your life


Inlämningsuppgift

Onsdag idag vilket innebär att Akademien(pubben för studenter) har öppet idag. Tror dock inte jag ska dit ikväll då jag för det första börjar kl 08.00 i morgon, och  jag hade svårt att gå upp idag när jag ändå la mig i ganska hyffsad tid så kommer jag vara något fruktansvärt trött i morgon.

På tal om något helt annat så har jag fått tillbaka min första inlämninguppgift. Nämligen skissuppgiften som man kan se om man scrolla ner lite granna. Betygsskalan var G,1 och 2. Jag fick två! Så med andra ord fick jag högsta betyg på den, det gjorde mig väldigt glad måste jag säga. Hoppas verkligen att det fortsätter på det spåret! :)

Friskis

Det var ritkigt skönt med sovmorgon idag måste jag säga!
Dock var inte lektionen "Matematiska verktyg" lika rolig kanske. Men trots det så förstod jag ändå en liten del av det han förklarade. Så håller alla mina tummar och tår jag har på att jag kommer klara denna kurs (håller ni tummarna också så går det kanske ännu bättre).

FÖrutom det så har jag varit väldigt duktig och införskaffat mig ett Friskis&Svettis-kort idag. Nu jäkla ska det bli ändring på mina rutiner här! Sen är det ju faktiskt roligare när man tränar ihop med några än att gå och träna själv. Motivation, motivation är det som gäller!


Fast träning blir det nog inte förrän först på torsdag tror jag.
Och nu ska jag slå på tvn och bara ta det luuugnt.

Sovmorgon

Varit en ganska så ansträngsfri dag idag. Började inte skolan förrän vid ett då det var en föreläsning, efter det gick jag och några klasskamrater och tog oss lite att äta.
I morgon har jag "sovmorgon" till kl 15.00 då vi ska ha en ny introduktion i Matematiska verktyg, inget som låter så jätteintressant om man frågar mig.

Måste också försöka införskaffa Photoshop på min dator igen så jag kan göra uppgiften som ska lämnas in nästa vecka i Grafiska design kursen.

Annars så flyter allt på som vanligt. Tidigare idag slog det mig att jag snart har bott i Jönköping i en månad. Tiden får verkligen fort när man har rolig, eller vad är det man brukar säga? ;)

en blick

En blick bakåt.

Fredag

En riktigt slappfredag blev det idag. Väl behövligt tror jag då jag fortfarande är rejält förkyld och en jobbig hosta.
Suttit och kollat på tv hela eftermiddagen och kvällen. Fundera nu på att sättaigång några avsnitt av vänner innan jag kryper ner till bädds. Imorgon blir det nämligen tvätt-och städdag har jag bestämt mig för. Förstår inte hur alla saker kan hamna på skrivbordet? Får blir skärpning på det!

Nej nu blir det att fixa sig lite yogurt med flingor, vänner och sen sängen.
Ha en bra kväll!

Måste också tillägga att jag saknar min lilla lurvetuss väldigt mycket!

Skolans början

Ett tag sedan jag skrev. Ska försöka bli bättre på dethär med att uppdatera.

Nu har i alla fall skolan satt igång på riktigt. Trots att insparksveckorna var grymt roliga så är det ändå skönt att äntligen få plugga och göra det man faktiskt valde att tacka ja till när man kom in på utbildningen.
De ämnen jag har denna termingen är: Grafisk design och teknik, Vetenskapliga arbetssätt och projektledning(eller något i den stilen heter kursen) samt Matematiska verktyg. Det är väll ingen tvekan om vad jag tycker är roligast och mest intressant av dessa tre va?

Idag hade vi skissteknik, tänk om alla lektioner kunde innebära att man får sitta och skissa hela dagarna! Efter det hade vi föreläsning om programmet InDesign. Har aldrig arbetat i det programmet innan men tycker det verkar grymt roligt i alla fall! I morgon blir det föreläsning om Photoshop(vilket är ett grymt bra program om man frågar mig!).

Tänkte också slänga in en liten bild på skissuppgiften vi har tills på söndag, som innebär att man ska skissa av sitt rum. Det gick väll ändå okej bra, är dock inte alls van att sitta och skissa rum och prylar. Men det är grymt bra träning får jag ta och säga! :)

Dålig kvalitet jag vetRSS 2.0