oncontextmenu="return false"

Tattoos

denna sidan kan man surfa runt och titta på massa fina tatuering, varje gång jag går in blir jag så sjukt tatueringssugen, finns så många,fina och betydelsefulla. Frågan jag har är bara vad jag ska göra och vart, för jag vill ju ha en till (har en på handleden just nu).

Den besvikande sanningen

Ibland blir man överraskad av man har på sin dator, hittade idag en gammal dikt som vi hade i uppgift att skriva på svenskan i gymnasiet, hade helt glömt bort den..

En flamma nuddar mina krossade läppar
Jag känner smärta, sorg och besvikelse
Natten förbli natt och den ljusa dagens
frihet kommer ligga begravd bland mina
ruttna besvikelser.
Det dånar i mitt huvud, jag hör ett
fruktansvärt skri.
Det ekar i väggarnas vråar, skriet når mig
som en spegels glassplitter som sliter upp
mitt brustna hjärta.
Mina tankar är som saltet i mitt
mänskliga blödande sår.

No life

Vad gör man när man inte kan sova?
Jag har försökt sova sen klockan var 12 (på kvällen) och nu är det halv fyra, känner mig inte trött, bara slö och så fort jag försöker blunda så stör jag mig bara på den förbannade halsen som gör ont. GAH! Jag har varken tid ork eller lust att vara sjuk nu. Jag orkar inte, jag vill inte.

Förövrigt, har jag sett 10 avsnitt av O.C säsong ett, och lär väll ha sett klart hela den säsongen innan morgonedagen(eller egentligen dagen, klar är ju halv fyra på morgonen) sett klart hela första säsongen, no life poäng till mig.

vill inte

Jag hatar verkligen att vara sjuk. Halsont är verkligen de värsta jag vet, är hellre förkyld för de gör inte lika ont. Att förutom ha ont i halsen och knappt kan äta så har jag (misstänker) feber. Drömmer alltid så himla sjuka drömmar när jag har feber, drömde nyss att jag verkligen inte kuna öppna mina ögon, att jag var blind och jag kunde inte resa mig från soffan heller. Helt sjukt..

VILL INTE VARA SJUK
framförallt inte när det är bli himmel ute, jag hör fåglarna kvittra och solen lyser ute.

Ett vårtecken


Mina dåliga/bra sidor

Hittade på en blogg en tjej som hade gjort en lista på sina bra och dåliga sidor och tänkte att jag själv skulle ta och göra en sån. Ganska så givade faktiskt och man ser ju på så sätt också vad det är man behöver jobba på. Här kommer i alla fall min:

* Jag har inget tålamod för fem öre, men tränar på att bli bättre
* Jag är en samlare, har massa saker som man kanske egentligen inte behöver, framförallt papper i mängder.
* Jag kan bli väldigt sur och irriterad
* Jag kan bli osäker på mig själv och tilltåter inte mig inte att berömma mig själv för något jag har gjort, klankar väldigt ofta ner på mig själv..
* Jag har svårt att lita på människor i början när jag träffar nya, därmed vågar jag inte heller dela med mig av mitt privatliv då jag tror att de exempelvis kommer se ner på mig..
* Jag har svårt att prata om mina problem, håller de helst för mig själv
* Ibland när man känner sig lite nere, då stannar jag hellre hemma än att gå ut och ha roligt och umgås med nära och kära. Ett stort minus..


* Jag är ofta väldigt glad
* Jag har koll på min ekonomi, slösar oftast inte på mina pengar, även om de blir lite fikabesök ibland.
* Jag är sjukt envis av mig, och ger oftast inte upp i första taget, "ska den som ger sig".
* Jag lyssnar och stöttar mina nära om de har de jobbigt, och vill alltid att mina nära och kära ska må bra
* Jag älskar att utforska, upptäcka och göra roliga saker, drar ingen annan igång nått så försöker jag ofta ge förslag på vad man kan göra.
* Har många mål i livet som jag väldit gärna vill uppnå, och trots att jag har svårt att berömma mig själv så vet jag att jag kan klara av mina mål
* Jag är (detta tar faktiskt emot att säga) duktig på att måla/rita och börjar utvecklas när det gäller foto med, (återigen en punkt som jag inte själv kan hålla med om, men skriver den enbart för att de finns så underbara människor där ute som säger att jag kan rita/måla)

akvarell

Halvvägs in i akvarellkursen tycker jag ändå att man har utvecklats en del, eller i alla fall lärt sig en hel del nya tekniker. Nu är det bara fem gånger kvar och hoppas jag kan bli ännu bättre på dessa fem gånger!
Här kommer lite bilder som jag har gjort under den senaste tiden

Underbara sol

Idag strålade solen här i Jönköping, så trots den dumma snön som kom för några dagar sedan så beslutade jag mig för att ta mig en promenad, och med musik i öronen och kameran med sig så var det faktiskt helt underbart! Var ute och promenerade i 1 ½ timme, tänk att såna små saker som att solen gassar på en och med bra musik faktiskt kan göra en glad.

illustration

En illustration av mig, som vi hade till ett projekt i skolan.


slut.se

De sensate tre dagarna har verkligen varit sjukt jobbiga. Vi håller nämligen på med ett projekt i marknadskommunikation där vi ska göra reklam för en skola och varje grupp har fått ett specifikt programm, i vårt fall barn och fritid.
Vi ska göra piktogram, en affisch, en programfolder, ett bildspel och en hemsida typ. Man tror inte att det ska ta så mycket tid, men det gör det, Igår var jag i skolan från 10-7 på kvällen och idag från halv 11-halv fem. Men nu är vi i alla fall klara, eller ja om man räknar bort att vi ska göra själva redovisningen på onsdag inför hela klassen (ca 80 pers).


Men nu ska jag i alla fall pusta ut för dagen, ta mig något att äta och sen bara slappa resten av dagen..

och såhär känner jag mig lite just nu

Sparrissoppa och melodifestival

blev de igår. Inte helt fel lördag


Hultsfred

En av alla uppgifter vi har haft på sista tiden var att vi skulle göra två affischer om Hultsfredsfestivalen. En med enbart text och den andra med form som inte liknar nått och text. Mina affischer blev såhär:

Mot götet!

I morgon bär det av till Göteborg för vandring på stan, äta god mat och fest. Kommer tillbaka till jönköping igen på måndag. Ska bli skönt att komma ifrån allt det jobbiga med skolan även om jag egentligen känner mig lite halvkrasslig, men detta ignonerar jag under helgen!

Och det är verkligen sjukt billigt att åka buss till götet, tur och retur mellan götet och jkpg kostar det 100 kr! Helt sjukt

Fading like a flower


RSS 2.0