oncontextmenu="return false"

Halmstad

Jag kom på en sak som jag inte tror jag har skrivit på min blogg. Nämligen det att jag har kommit in på den Fria Målarskolan i Halmstad. Tänk att lilla jag kom in på den skolan, det tycker jag är ganska så häftigt.

Så det enda problemet jaag har just nu är att hitta en lägenhet i Halmstad, vilket är lättare sagt än gjort. MEn ska den som ger sig, jag hoppas i alla fall innerligt att jag hittar en lägenhet, ananrs får jag väll helt enkelt sova på en parkbänk?Så troligen blir det mot halmstad som jag flyttar till hösten, wiho!! :D

Midsommar

Tänkte bara uppdatera er om att jag har haft en riktigt rolig midsommar. Lite seg är man allt denna söndagen,men det är bara att vilka upp sig för i morgon är det jobb som gäller igen! :)

Hoppas ni med har haft en kanonbra helg!


uppdatering

Har än så länge jobbat två dagar, träningsverk i armar och ben har man ju allt kan jag meddela och trött känner man sig också. Är inte van att gå upp kl. 05.15 och inte heller van att stå i ca 8 timmar och lyfta massa lådor. Men det går bra och flyter på, roligt att ha något att göra faktiskt!

Dock en aning jobbigt nu när en och annan turist har anlänt till Borgholm. Har en känsla att morgondagen och torsdagen kan bli ganska så fullspäckad med människor i butiken.  Jaja detta är i alla fall anledningen till att jag inte haft orken att uppdatera något.

Förhoppningsvis ska jag väll hinna vänja mig att gå upp tidigt så att jag slipper känna mig som en zombie ;)Och ja just det köpte den nya boken ur "Twilightserien" igår. Bree Tanners andra liv. Grymt bra bok som snart är urläst. Varför har Meyer inte gjort den längre?!Förlåt

Förlåt för min extremt sega och väldigt tråkiga uppdate. Men jag har varken haft tid ork eller lust att skriva något här. Idag tar jag i vilket fall och "flyttar" tillfället till Öland-Borgholm då det är där jag kommer att sommarjobba hela sommaren. KOmmer uppdatera er då och då när jag helt enkelt känner att jag har lust till det. Hoppas ni får en bra bra dag och en bra vecka om vi inte hörs tidigare!


Pärm del 2

Blir en liten pärm del 2 här nu ;)


Pärm del 1

Eftersom jag fick ett litet önskemål att visa upp de bilder som finns i min pärm så har jag nu fotat allt. Det var dock fler bilder än jag trodde så jag delar upp det lite grann så att ni inte behöver scrolla ihjäl er! ;)

Dessa bilder i denna pärm är från 2009 och framåt. Har andra lite äldre sparade bilder i en anna pärm som jag skulle kunna visa om det finns önskemål för det!

Pärm

Hej hej!
Haft en bra bra helg med mycket roligheter. Hoppas ni har haft det skoj ni med!
Nu ska jag snart bege mig till mamma och sen vet jag inte riktigt vad som händer.

Just det ja för ett antal veckor sedan så ordnade jag så att jag har de flesta bilderna(de jag är mest nöjd med) i en liten pärm. Mycket enklare att hålla redan på teckningarna på det sättet och dessutom blir de ju inte förstörda.
Bara en liten bråkdel av teckningarna som nu befinner sig i pärmen

vi

Melissa och jag har precis tagit massa flumkort i webbkameran.. eller okej jag tog massa kort medan hon bara tyckte att jag var jobbig. Min lilla sötnöt!


Och grattis till alla som tar studenten idag föresten!!! Jag vill med ta studenten igen juu...


Dörrmålning

Just det ja. Jag färdigställde ju dörrmålningen som jag gjorde hos mamma igår. Och såhär blev resultatet:


Tisdag

God morgon, god morgon! En ny dag, men inte lika så fint väder. Vart tog den kära solen vägen?

Dagens planer: Att måla på mammas dörr nere i källaren som jag fortfarande inte har färdigställt. VIsar nog lite bilder senare under dagen! Efter det har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, men det problemet tar vi då helt enkelt :)

Hoppas ni får en faboulos dag!

Måndag

Det har varit en helt okej helg. Men tyckter då som vanligt att tidgen går lite väl snabbt. Nu är det en ny vecka och nya tag. Har inte så mycket planerat för veckan mer än att jag ska över till Öland för att äta middag med mina jobbarkompisar, eftersom jag snart ska börja sommarjobba. Kommer med all säkerthet bli jobbigt att gå upp tidigt och så men ändå skönt då man faktiskt känner att man gör någon nytta och dessutom får man ju pengar för det ;)..


Nej  nu ska jag ta och göra mig lite frukost och sen får vi se vad nästa drag för dagen blir. 

Solen tittar ju tyvärr inte fram idag så att sola är ju inte ett alternativ,.
 
Ett litet kort på Simba

Studenten

Idag slog det mig en sak. Var exakt att år sedan jag tog studenten. Hur sjukt är inte det? Att det redan har gått ett år liksom.. Tänkte i alla fall dela med mig av en oändligt lång text om vad som hände på min student, som jag skrev dagen efter jag tog studenten, men andra ord 6 juni 2009.

Förståligt om man inte orkar läsa haha.

Gårdagen var underbar. Den var rolig och man skrek och stojade precis som det ska vara.
Dagen började med att jag gick upp halv sex för att göra mig i ordning då det skulle vara champangefrukost klockan sju hos en klasskompis. Efter ungefär en timme med mackor och champange var det dags att ta tuff tuff tåget hela klassen ner till skolan. Väl där väntade fotograferingen vilket av någon anledning var lite nervöst, att se bra ut på sitt studentkort är ju ändå något man vill göra. Men i alla fall eftger fotograferingen var det "rast" om man nu kan säga så. Då flummade vi mest runt tog lite spontana kort och allmänt tog det lungt. Sedan var det dags för att gå till Aulan. Där väntades det sång och musik för glatta livet vilket såklart var jättetrevligt. Rektorn höll också ett tal och sedan var det dags för stipentiumutdelning. Var många fina stipendium och jag måste säga att jag allt blev lite avundssjuk för de sok fick. Men att hänga sur läpp över det är onödigt! och dessutom fick jag ju faktiskt stipendium i bild när jag slutade nian.
Efter aulan var den allra sista lunchen i skolan då det serverades potatissallad och skinka. Det var faktiskt helt okej.

Efter lunchen så skulle vi samlas i klassrummen där lärarna skulle prata lite och vi elever skulle ge lärarna presenter också. När de ropade mitt namn och jag skulle fram och hämta mina betyg och blomma som vi fick av våra klassförestånade kände jag att det var nära att det skulle komma en liten tår längs kinden. Är det någon lärare jag kommer sakna så är det Moa. Även om hon gav oss jobbiga uppgifter så gjorde hon ändå lektionerna till något som gjorde att det faktiskt var roligt att gå till skolan. När vi väll satt där och alla skulel få betyg och blomma kom det världen regnskur. Som tur var slutade det ca fem minuter innan det var dags att ta det stora klivet ut i världen. Eller kanske man ska säga de många stegen upp för trapporna för att däreefter springa ut från scenen som stod där. Jag tror inte jag riktigt fattade hur mycket folk det var trots att det precis regnat. Jag var mest upptagen på att hitta min skyylt vilket jag inte gjorde och greps i någon sekund av panik. Men tillslut hittade jag min familj i alla fall och lättnaden tog tag i mig lite. Familjen hänge på mig blommor och gosedjur och det skulle fotograferas hej vilt. Jag tror faktisskt aldrig att jag har känt mig så fotograferad förr men såklart måste ju en sådan dag som denna dokumenteras på allra mest sätt.

Sedan när alla åkurs 3elever sprungit ut och skulle patrulera ner mot Badhusparken som det heter här drappades vi återigen en en riktig regnskur. Många av eleverna tog sina skyltar som tillfärlliga paraplyn men ändå sjöng vi och hade oss. Lite regn ska inte hindra studenter för att vara glada. Där nere möttes vi av bilen vi skulle åka med. Och trots att det är väldigt populärt med att ha cabbe kändes det otroligt bra att ha en gammal cheva med tak på. Riktigt cool bild förövrigt. Vi sjöng och hade oss ett tag och sedan skulle alla hem till sitt för att fira med familjen.

Sedan bar det av till fest hos Lina och hennes kompisar från Borlänge. Det var riktigt kul och trevligt! Och efter många om och men så bestämde vi oss för att åka in till Vallen ett slag. Väl på tåget insåg Lina att hon inte hade sitt Id med sin men men många övertalningar kom hon ändå in! Där möttes man av många glada "exklasskamrater" och andra glada studenter. Vi sjöng dansade och tjoade. Kvällen var med andra ord riktigt trevligt. När vi sedan kom hem på natten gjorde vi nattemat som inte blev så jättelyckad kanske men det gick att äta i alla fall. Sedan drabbades vi av en otrolig trötthet och somnademed en gång.


Ja det är väll i princip hela dagen i en ganska så kort sammanfattning egentligen. Man tar bara studenten en gång i livet men jag är nöjd men hur min dag var och kommer aldrig att glömma den!!!!

solbränd

Varit grymt härligt väder idag med!, så givetvis passade man på att förbättra sin solbränna ännu mer. Dock färbättrade jag den kanske lite väl mycket då jag har bränt mig ganska rejält på ryggen, smart Ameli mycket smart. Kommer svida gott inatt när jag kryper till sängs..

Härligt!!

Puhh! Vilka två underbart varma och sköna dagar det har varit nu. Har solat, solat och njutit av vädret. Idag är faktiskt första dagen som jag ens har tänkt tanken att jag kanske ska uppdatera något på bloggen. Har varit riktigt skönt att bara glömma allt.

Jag har fortfarande inte målat eller ritat något men jag tänker inte tvinga mig själv till det. Utan när jag känner att det är något jag vill göra så gör jag helt enkelt det :)

hoppas ni andra också har haft en strålande härlig dag!
Nu ska jag dricka massa massa vatten och sen bege mig utåt igen.

RSS 2.0