oncontextmenu="return false"

Hemlängtan

Idag slog sig hemlängtan mig. Jag har inte sett mina nära och kära på över en vecka, egentligen är det inte så lång tid. Men faktumet att jag inte bara kan åka hem när jag vill gör mig allt lite vemodig. Faktum är att jag faktiskt inte har saknat att åka hem någonting, ja förutom idag då.

Men i alla fall så tror jag att jag faktiskt sticker hem i helgen, dels för att jag behvöer hämta varmare kläder då hösten plötlsigt kom(?!) och sen för att träffa min familj och mina älskade vänner.

Nee nu ska jag hoppa i ducshen. Sen iväg och handla lite mat och sådant. Vad som händer ikväll återstår att se

Poolparty

För cirka en timme sedan kom jag hem från "Nordens största poolparty" som jag hörde att några sa att det var. Det var grymt roligt, men det var också grymt mycket folk, kändes ju sådär och stå och trängas i vattnet, då och då kunde man få en armbåge i huvudet(men det är sådant man få ta). Det var i alla fall som sagt sjukt roligt! Och det tror jag nog att de flesta "nollor" tyckte.

Kändes dock lite udda att dansa i vattnet måste jag säga. De hade anordnat ett "dansgolv" i en av bassängerna. Men ja det blev väll mer lite som vattengympa typ haha!

I morgon ser det ut att bli lugnt, eller ja i alal fall hela förmiddagen! Vad som händer sen på kvällen vet jag ännu inte.Nej nu ropar sägen på mig

Ha det så bra! :)

Uppdatering

Lite uppdatering!

Nu har jag gått några dagar på skolan och jag trivs faktiskt.
Mycket nytt är det ju, och det har varit fullspäckade dagar hela veckan.
Det har varit föreläsningar och massa med insparksaktiviteter av dess olika slag.
Idag är faktiskt första dagen på hela veckan som jag är hemma innan kl 4, vilket faktiskt känns ganska så skönt. Vad som händer ikväll är ännu oklart. Kanske blir det att man drar till Akademin(är högskolans danspub kan man säga).

I morgon väntas det också en fullspäckad dag, men först föreläsningar på eftermiddagen. Efter det blir det lite insparksaktiviter och sen på kvällen blir det ett stort poolparty i Rosalundsbadet. Det ska blir grymt kul och spännande och se vad det är! :)

Så ja med andra ord tror jag att jag kommer trivas ganska så bra här de närmsta två åren!

Och ja just det, vi har ju fått såna dära grymt "snygga" overaller som mans ka bära nu i veckan. Jag vet inte om den färgen man har fått är den allra snyggaste(orange, gul-overall, som den tekniska högskolan har). Det tycker jag är ganska kul, att jag läser på en teknisk högskola, men ja det Grafisk design och webbutveckling är ju i och för sig tekniskt på ett sätt det med ;)

FLYTT!

Jösses!
Nu är det alltså bestämt. På söndag tar jag mitt pick och pack och flyttar till Jönköping. Hittade till slut ett boende, ska vara inneboende hos en och det känns faktiskt bra!
Dock är jag så jäkla nervös att jag ska gå vilse, komma försent till första uppropet och allt.
Hrregud jag har ju för sjutton bara varit i staden en gång(och det var igår!?!).
Och jag som har ett väldigt dåligt lokalsinne. Haha detta kan bli mycket spännande.

Men jag är ädnå grymt glad och förväntansfull, hoppas innerligt att denna utbildning känns rätt för mig.


SÅ det är ingen som bor i närheten av Jönköping som känner för att guida mig lite? haha!
Säg bara till i så fall ;)

Airplanes


sista veckan

Nu sitter jag är i Borgholm igen. I morgon är det dags för min allra sista jobbarvecka.
Vad händer mig om exakt en vecka? Vart befinner jag mig då? Halmstad? Jönköping? Hemma i den tråkiga eländiga staden? Troligtvis det sista alternativet.

Fan fan fan..
Den senaste veckan har jag verkligem mått skit, och idag mår jag ännu mer skit. Jag gräver ner mig själv mer än jag egentligen ska göra, helst av allt skulle jag bara vilja stänga in mig någonstans och glömma allt det jobbiga. Låtsas att allt är bra (fast det egentligen inte alls är det)

Jag drömmer mig tillbaka till de åren då man var beskymmersfri och glad... och med det säger jag också god natt.

förbannade skit...

Jag är så irriterad och ledsen just nu.
Jag har kommit in på två utbildningar nu i höst.
- Den fria målarskolan i Halmstad
- Grafisk design och webbutveckling i Jönköping.


Så vart ligger problemet?
Jo det "lilla" problemet är att jag har absolut ingenstans att ta vägen. Har sökt, sökt sökt och åter sökt, lägenheter, rum, andrahandslägenheter och gud vet vad.

Har jag fått något resultat?
Svar: NEJ!


Det finns ingenting, med andra ord måste jag tacka nej till båda.
Och med enkel uträkning så förstår ni att jag inte har någonting att göra till hösten. Finns inga jobb heller så dette kommer bli en "toppenhöst" har jag en känsla av.

Nej nu ska jag sova och försöka att bli av med min irritation och besvikelse!


Trevliga dar

Har haft det grymt roligt de senaste två dagarna.

I onsdags blev det Strand här i Borgholm, där vi var och såg Eric Saade och efter det en massa dans! Synd bara att det inte var så mycket folk som man hade hoppats på.

Igår, alltså i torsdags så blev det att sticka in till Kalmar för att kolla på Rix Fm festivalen, det var mycket mycket trevligt får jag ta och säga.

Ja om man räknar bort det dära att det finns idioter som inte vet vad "ta hänsyn till andra" betyder. Jag menar står man och trängs bland massa folk så kanske man inte kan hoppa och vifta med armarna som en J*vla idiot, och dessutom ha en stor och fet väska på det. JO tack, den fick man x-antal gånger i huvudet och på armen. Kände att jag var rikrigt nära på att klippa till henne där ett tag så då kände jag att det var bättre att jag flyttade på mig.

Men som sagt förutom det så var det riktigt trevligt!

OutI morgon är jag ledig och vet ni? Då ska jag ta mig en låååång och skön sovmorgon!
Efter det blir det att dra till Kalmar för där är det nämligen Rix Fm festival i morgon, skoj skoj!


.....


This is my life

Är det någon som verkligen vet vad de vill göra med sitt liv?

Jag vet då inte det kan jag säga. I ena sekunden vill jag ta tag och plugga och verkligen utbilda mig till något, i  nästa sekund vill jag ut och upptäcka världen. Typ vara Au-pair eller vara någon slags guide?
I en annan sekund vill jag bara få ett jobb och börja jobba. Sen har jag ju  tankarna om att jag vill flytta till en lägenhet och skaffa mitt egna space, det hade ju inte varit helt fel det heller.

Jag känner mig en aning kluven och vet faktiskt inte alls hur jag ska göra, att jag fortfarande inte har fått tag på något boende i Halmstad gör att jag börjar ändra inställning till det, kanske ska man i stället ta ett "säkert kort" och börja plugga i växjö till bildlärare eller något?

MEN.. är det verkligen det jag vill då?
Som sagt tankarna är många men man kan ju inte göra alla de saker man vill på en gång? Utan man får väll helt enkelt testa sig fram?

RSS 2.0