oncontextmenu="return false"

önskelista

När man är student är det ganska lätt att göra en lång önskelista. Synd bara att större delen av min önskelista består av dyra saker Såsom: En ny dator, en systemkamera eller ett nindendo wii.
Eller lite billigare alternativ: komplettera min vänner och Desperate Housewives samling, påbörja en ny samling av alla scrubssäsonger och fortsätta min lilla samling av beckfilmerna.Eller kanske köpa fler promarkerspennor, massa andra roliga pennor och papper till det. Presentkort på olika klädersaffärer eller ja pengar skulle jag ju faktiskt inte heller tacka nej till precis haha.


Så tomten.. jag hoppas jag har varit snäll iår och kanske kan få lite av denna lista som jag kan göra väldigt mycket längre än såhär om det skulle vara så ;)


Söndag och första advent

Idag har faktiskt också varit en ganska så effektiv dag. Började dagen med att jag skulle trotsa snön tänkte jag och ta cyklen in till stan där vi skulle fotografera Elin till vår tidning i skolan. Inte det smartaste drag jag gjort direkt, vet faktiskt ärligt talat inte vem jag försöka lura, slirade med cyklen den största delen av vägen och fick bitvis till och med gå, smart drag Ameli..

Efter det tog jag cyklen(och försökte cykla) hem igen. Tog mig lite lunch och har sedan dess suttit och läst i denna roliga bok:

Ja jag är lite ironisk, jag gillar det mesta med grafisk design men kan bli lite jobbigt i längden när man har en bok på 400 sidor att läsa på tills på tisdag då jag ska ha tenta.. Nu har jag i alla fall en kort paus men ska snart ta tag i pluggandet igen. Lite tända ljus omkring mig livar i alla fall upp dagen lite bättre.

Julkort och tatuering

Idag har det faktiskt varit en effektiv dag, med städning och pluggning. Nu har jag dock en paus från pluggandet. Jag färdigställde precis mina julkort totalt blev det 11 stycken. Kanske blir det fler om jag kommer på fler att skicka ut till ;)

Föresten är jag väldigt sugen på att göra en tatuering a la Rihanna, antingen på handleden eller i nacken. Massa stjänor som ska symbolisera de fina stjärnorna som finns i mitt liv (allstå vänner och familj). Men som sagt frågan är nacken eller handleden?

Visitkort

I skolan har vi en av alla tusentalsuppgifter som ska vara klara innan jul att göra ett visitkort. Jag har under kvällen suttit och gjort några stycken, men kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag ska välja. Här nedan kommer de alternativ som jag just nu har att välja på. Har ni andra ideér eller förslag så är det varmt välkommet!


Julkort

Jag har faktiskt i några år i rad nu funderat på att göra egna så julkort och skicka iväg till nära och kära. Men innan har det känts så onödigt då man har bott hemma och sådär. Så iår när jag bor själv tänkte jag faktiskt göra mina egna små julkort som jag tänkt skicka iväg till nära och kära. Då jag vet att det finns de som läser min lilla blogg så tänkte jag inte visa alla mina julkort, men en liten sneakpeak på ett av julkorten kan ni ändå få här:

Hej mitt vinterland

eller något.
Här i Jönköping är det just nu snö.
Vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt, men snön hade gärnat få vänta med att komma i några veckor till.
Såhär ser det i alla fall ut utanför mitt fönster nu

Sommarbild

Chattade lite med Emelie tidigare idag, hon skickade massa goa härliga gamla bilder på oss. Bland annat så skickade hon denna och måste säga att den ser så himla härlig ut. Får mig att sakna sommaren och fina staden Borgholm! Jag vill gå i sommarkläder och vara brun, tråkigt att dra på sig massa kläder och vara vinterblek, det gillar vi inte!

Tror den är tagen typ 2007-2008?

Onsdag

Nu har halva vecka redan gått, vart ta dagarna vägen frågar jag mig själv dagligen? I alla fall så tränade jag för tredje gången i rad idag, denna vecka alltså. Jag kan säga att jag har någon sjuk träningsverk i nästintill alla muskler känns det som. Men antar att det bara är positivt då det betyder att de blir resultat!

Förutom det så har jag varit i skolan större delen av dagen(och inte att glömma fått mitt internet att fungera!!) och i eftermiddags så intervjuade min grupp i grafisk design Elin. Vi ska göra ett magasin och vi ville ha lite fototema i vårt magasin så vad passade då inte bättre än att intervjua Elin, eller nevnarien som hennes blogg kallas. Det var väldigt trevligt och roligt att få träffa henne "in real life" då jag faktiskt har följt hennes blogg i typ två år?

Föresten är väldigt sugen på att klippa lugg igen, vet dock inte om jag kommer ångar mig eller tröttna på det(igen?) men är väldigt less på mitt hår som det är just nu också.. ge mig tips och råd!

Och nu är jag väldigt trött, så sängen ropar faktiskt på mig!
 


äntligen!

Äntligen äntligen har jag fått mitt internet att fungera! Tog bara sådär två veckor innan de kunde komma och fixa det.. Jaja nu kan jag i alla fall ta igen allt serietittande och följa bloggar och liknande bättre än vad jag kunde innan då jag var tvungen att surfa på mitt otroligt sega mobila bredband.

Live your life

Idag har det varit fars dag som jag tror att ingen egentligen har missat. Eftersom jag inte bor i samma stad som min kära far längre så fick det bli ett sms och ett samtal istället. Farsdag present får istället komma nästa helg då jag ska hem, ja alltså hem till Nybro. Tycker det är jobbigt att säga hem, för mitt hem är ju ändå min lägenhet i Jönköping, där jag är skriven och där jag studerar, men hem är ju ändå i Nybro där man levt i hela sitt liv. Svårt det där. Men i alla fall när jag åker hem till Nybro nästa helg ska också min fina bror som fylllde år i Fredags få sin försenade födelsedagspresent!

Nåväl helgen är nu över och den har som alltid gått alldeles för snabbt, har varit en lugnt helg med inte så mycket görande alls egentligen. Ganska så ensam helg faktiskt, det var först idag som jag fick besök av mina kompisar här från Jönköping, och det var ju såklart lika trevligt som alltid!

Nu ska jag nog ta och se ett avsnitt till av Desperate Housewives(har börjat om på säsong 1 igen) och efter det blir det sova.
Och ja just det, i går så bestämde jag mig för att kladda något som jag kunde ha på kylskåpet då det kändes så tomt, slutade med följande:



Handarbete?

Funderar på om jag ska börja med något handarbete eller liknande? Låter verkligen tantigt att säga så haha, men behvöer något som jag kan sysselsätta mig med när jag inte pluggar eller orkar sitta vid datorn. Något som kan göra mig lite avslappnad. Vet dock inte riktigt vad det ska vara?
Men får helt enkelt fundera på det, nu ska jag i alla fall fortsätta se på Desperate Housewives

Dagarna försvinner

Och så var det då helg igen, dagarna verkligen tickar fram i rasande fart.
Idag har jag i alla fall varit duktigt och varit iväg och tränat och ska man skryta lite så var det faktiskt andra dagen denna veckan som jag var iväg och tränande, vältränade Ameli hera I come! :)
Annars händer inte så mycket denna dagen, sitta här i min ensamhet i lägenheten och väntar på att idol ska börja. Känns lite ensamt att sitta här alldeles själv, men plusset är ju att jag i alla fall trivs i lägenheten!  Dock har jag fortfarande inte fått mitt bredbnad att fungera så får fortfarande surfa på mitt mobila internet, lite surt faktiskt..

På söndag kommer i alla fall mina några av mina klasskompisar hit, då blir det god mat och filmtittande, ska bli så kul så! :)

Ne nu börjar idol, ha en bra helg så hörs vi!

Halloweenfest

I lördags hade jag Halloweenfest hemma i Nybban. Var sjukt roligt att få träffa alla gamla goa vänner igen, blir ju så sällan nuförtiden! Jag och  Visse (vi fyllde år och har haft en årlig halloweenfest i 4 år) bestämde att vi skulle ta ett tema detta året som blev disney/tecknat. Var ändå förvånadsvärt många som klädde ut sig vilket gjorde det hela bara ännu roligare! :)

Jag själv klädde ut mig till Alice i underlandet! :)
Här kommer lite bilder

Alice i underlandet, rödluvan och tomtemor

Alice och en fe


Tack för en rolig och minnesvärd kväll! :)


Me and my apartment

in Jönköping




liten uppdate

Tänkte bara köra en liten snabb uppdate här
Sitter på mitt mobila internet just nu vilket gör att det är väääldigt segt att surfa.

Flytten har i alla fall gått bra och alla saker blev uppackade innan söndagskvällen var över, så det var tempo tempo hela helgen. Får tacka mamma och michel för det!

Nu har jag finbesök här hos mig igen, min bror och hans flickvän är och hälsa på mig. Skönt att slippa vara så mkt ensam nu den första tiden.

På torsdag fyller jag föresten år, systembolaget år fyller jag, tänk vad tiden går snabbt!
Nej nu måste jag sova, är en dag i morgon med. God natt!

RSS 2.0