oncontextmenu="return false"

Tatueringsdags?

Efter att jag gjrode min första tatuering i November förra året har jag funderat på ett göra en till.

En tatuering som ska innebära kärlek. Antingen bara att jag har ett hjärta eller att jag helt enkelt skriver "Love".

Sen har jag naturligtsvis lite beslutsångest vart jag ska sätta den. De alternativ jag fundera på är: nacken, vaden eller på handleden(fast på höger handled då jag har den andra på vänstra). Men som sagt jag är sjukt sugen på att tatuera mig, ni får gärna komma med förslag om ni har några.

Har suttit och kladdat lite ikväll och de inringade är såna som jag skulle kunna tänka mig att tatuera in.


Aaaa

Lite uppdatering såhär på eftermiddagen.

Har fortfarande inte fått tag på någon lägenhet i Halmstad och paniken börjar greppa tag i mig kan jag ju ta och säga.

I Tisdags var jag föresten och kollade på Zpanska Flugan i Kalmar. Sjukt roligt, fick sig allt en hel del skratt den kvällen kan jag ju ta och meddela, och Robert Gustafsson är ju som sagt allt rolig så!

Annars så har det inte hänt så mycket nytt de senaste dagarna, jobbat och så som vanligt har jag gjort. Har bara en jobbdag kvar denna vecka sen har jag en hel helg ledig, skööööönt!!

new drawing


....

Att söka lägenhet i Halmstad går inget vidare. Om en månad börjar skolan och jag är fortfarande "hemlös". Jag vill så gärna gå där, för vad ska jag annars göra till hösten? Söka jobb? mm jo tack, för det gjorde jag ju inte under hela vårterminen. UrsH!

Så någon som har någon lägenhet ledig i närheten av Halmstad? Haha i så fall är ni ju varmt välkomna med att höra av er.
Annars då?
Jo då det flyter på som vanligt med allting, förkylningen sitter fortfarande i och lär väll gör ett bra tag till. Det är varmt här idag, men enligt nyheterna och det jag läst i i tidiningen så ska det snart bli ändring på det, både bra och dåligt tycker jag.

Uppdatering

Under hela helgen har jag varit sjuk, började i torsdags med ont i halsen, ännu ondare i halsen i fredags då med feber med. Sedan övergick halsonten till en dunderförkylning och en eländig hosta som fortfarande sitter i. Antar att jag kommer få dras med det ett tag.

I lördags kämpade jag ändå med att åka(slapp dock köra och det tacka jag så mycket för!!) och titta på en lägenhet i halmstad som förövrigt var väldigt fin. Får hoppas att jag får den nu med :).

Snart ska jag bege mig över till Ö-landet igen, för i morgon väntas det återigen jobb

HEY

Tänkte bara uppdatera och säga att jag lever, varit lite smådeppig på senaste tiden(orkar inte ta det här), men just nu mår jag bra, och om ni inte har missat det är det vaaaaaaaaaaaaarmt ute!

Målade idag klart en liten teckning och har också införskaffat mig en ny blommig kjol
??

Orkeslös
Vad ska jag ta mig till?


....

Det här med bloggandet går verkligen inte alls bra.. känner inget lust att uppdatera alls, trots att jag faktiskt målat en och anna bild sedan sist.. Nej jag vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen faktiskt. Men det får helt enkelt komma upp inlägg då jag känner att jag har något jag vill visa eller skriva om.

Jobbet flyter i alla fall på, jobbar i princip hela tiden så är helt slut när jag kommer hem om dagarna, men åå andra sidan tjänar man ju massa pengar, vilket betyder att man kan shoppa en massa och kanske kanske kan det bli någon resa till våren sen! :)

RSS 2.0