oncontextmenu="return false"

magasin och flytt

Det är verkligen inte helt lätt att göra att magasin har jag insett. Men nu är det snart snart klart! Endast framsidan kvar och sen då givetvis läsa igenom allt en gång till! Puhh mycket arbete ligger bakom det, mest arbete att förstå sig på InDesign  och skriva dessa jäklar artiklar. Kanske visar litegrann hur det ser ur när det är HELT klart!

PÅ tal om något annat så ska jag flytta till min egna lägenhet i morgon och vet inte riktigt när jag  kommer få internet och så. Men någon liten uppdatering på skolans datorer kommer det nog säkert bli :)


Krock

Har verkligen inte varit min dag idag. Vaknade upp och var förkyld, försov mig så var tvungen att ta bilen till skolan. Men så långt som till skolan kom jag aldrig då jag krockade med en annan bil. Bilen framför mig tvärbromsade väldigt hastigt vilket jag såklart inte var beredd på och eftersom jag var i en nedförsbacke och det var halt så tappade bildäcken fäste(trots att jag har vinterdäck) och jag körde rakt in i den som var framför mig.
Det hela gick bra för både mig och den andre föraren, endast ett framljus på min bil gick sönder. 
Men jag tror aldrig jag varit så rädd i hela mitt liv. Jag har nog gått i en dimma och chock hela dagen tror jag och bara försökt smälta allt..

Så ja jag har egentligen inte gjort så mkt idag,.. suttit lite med mitt magasin som snart är klart faktiskt!

Färga inte färga?

Jag älskar mitt blonda hår och jag trivs verkligen i det, eller ja i alla fall de första två månaderna när det är nyfärgat och fräscht! Dock sliter det ju så mycket på att fräga håret varannan månad som jag typ måste göra om det ska vara snyggt. Så nu funderar jag på om jag ska våga färga det mörkt med lite ljusa slingor i eller något. Frågan är om jag vågar, har förr färgat det mörkare(men då har det ju mer varit nära min orginalfärg som typ är råttfärgat). Men man kanske ska köra på snäppet mörkare i håret? Typ såhär.

Nej jag har verkligen beslutsångest men en sak vet jag och det är att jag inte stå ut med att ha en ful och äcklig utväxt! Måste ta och göra något åt detta snarast.. ta gärna emot förslag och sådana finns

Skaparlusten tillbaka?

Vet faktiskt inte vad det slog i mig i eftermiddags, men på något sätt lockade pennorna så enormt. Så jag satte mig helt enkelt och började rita lite grann, och för att vara första teckningen (som jag tecknar frivilligt) på 3 månader så blev jag faktiskt ganska så nöjd :)
back in jönköping

Back in Jönköping!
Har haft en skön och härlig vecka hemma i Nybban, synd bara att veckan gick snabbare än vad jag hade tänkt mig. Nu blir det i alla fall en hel del plugg denna vecka som kommer, då jag slavade lite med det när jag var hemma hemma i(nybban).

Synd bara att jag inte alls hitta motivationen till det då vädret är så himla tråkigt och man vill inte annat än att krypa ner under det vara sköna täcket, dessutom har jag råkat ut för en dunderförkylning så huvudet känns tungt som bly! Ursh ursh. Nej lite plugg får det bli kväll och sen blir det tv-slapp resten av kvällen

Första snön..

Jaha det var ju lagom kul syn man vaknade upp till idag. Nämligen detta:


Nee det är alldeles för tidit med snö nu. Snön kan komma i slutet av november i början av december tycker jag, och sedan försvinna senast i slutet av februari

Rolig händelse

Eftersom vi pratade om en rolig händelse vid matbordet som hände på IKEA i måndags måste jag bara ta och berätta situationen här också.

Mamma, Michael och jag befinner oss på IKEA. Efter att jag har utsett min soffa som jag ska ha i min lägenhet så går vi bort dit man ska hämta den. Väl där finns det ingen personal där,är det ingen personal där så ska man lyfta på luren och invänta svar. Detta gjorde självklart lilla mamma.
Efter några signaler svarar en i andra änden.

- Personal: Ja hej.
- Mamma: Hej, jag skulle vilja hämta ut en soffa här.
- Personal: Okej, aa ska kolla om vi ha den då.
Personal väntar..
Mamma slänger på luren och ser ut som ett stort frågetecken och vänder sig till Michael och mig.
- Mamma: Men hallå!!! Hur f*n kan han veta vad jag vill ha för soffa? Jag fattar inte..
- Jag: (viker mig dubbel i skratt)
Hahah men men du fattar väll att du måste säga artikelnummret, eller namnet på soffan till han?
- Mamma: Men han sa ju att han skulle kolla om de hade den inne.
- Michael och jag: Hahahahha du är för rolig du.
Personal kommer och småskrattar.
- Personal: Haha, du la visst på luren, vad var det för soffa du skulle ha?
Mamma försöker desperat att skämta bort det hela, vilket inte går så bra ;)

MEn ja hela situationen var väldigt rolig i alla fall

Gubben i lådan

Antar att det inte är någon som har missat denna låt, men känner ändå att jag måste lägga upp den. Bara för att den är bra. "Gubben i lådan" och "Från och med du" är några som spelas på repeat just nu, får inte heller glömma Rihannas nya låt "Only Girl".


Snart ska jag iväg till Ikea för att inhandla min soffa som jag ska ha i min lägenhet. Den var slutsåld uppe i Jönköping, så får hoppas att jag har turen med mig att den fortfarande finns i Kalmar.


use a wish


åhhhh....

Har kommit på att jag är sjukt bra på att trycka ner mig själv.. Japp det är precis det jag har gjort de senaste dagarna.
Varför kan man fråga sig då. Jo för att jag jämför mig med alla andra, i detta fall gäller det illustrator. Jag vill också vara superduktig, det är jag inte och jag vet att övning ger färdighet men jag mår dåligt att se alla andra göra så bra ifrån sig och sen kommer jag och leverera en bild som inte alls är i samma klass. ÅHH blir så less på mig själv. Nu ska jag i stället gå och tjura och titta på tv tror jag. Försöka glömma detta med att jämföra sig, för är det en sak jag vet innerst inne är att allt bara blir ännu sämmre när man jämför sig med alla andra och man mår tusen gånger sämre för den delen också......

Dumma nagellack

Åhh dumma nagellack, hatar nagellack just nu haha!
Orkar inte hålla på med detta dumma nagellack längre, så nu låtsas jag och säger att de är klar. Kommer säkert få panik i morgon då uppgiften ska lämnas in och inse att den inte alls är bra. Jag måste verkligen sluta jämföra mig med alla andra fantastiskt duktiga elever som går in min klass.
Jag borde ju ändå vara nöjd, detta är liksom den vad blir det.. fjärde illustrationen i Illustrator någonsin..

Nagellack

Som jag har sagt innan är illustrator sjukt beroendeframkallande.
Det negativa är att man blir så inne i det att man glömmer alla andra måsten som ska göras.
Eller att jag kan bli väldigt otäligt och irriterad när det inte blir som jag vill.. som nu tex. Har väll suttit till och från sen klockan åtta med denna bilden och tycker att den är ful och kladdig.
Så nej nu lägger jag ner detta för idag.. har ju ändå tills på söndag på mig att göra denna uppgift..

Carina Berg och Illlustrator

Sitter just nu och tittar på Carina Berg flyttar in. Har verkligen saknat det programmet och tycker det är roligt att det är igång igen. Hon är så himla rolig och härlig tycker jag, kom precis på mig själv att jag satt och skrattade. Men vad gör man inte när man sitter själv liksom, tvn och datorn är mina västa vänner idag haha! ;)

Har föresten börjat på min andra uppgift i illustrator, nämligen att vi ska göra en varfri pryl. Påbörjade att göra min mobil, men vet i tusan om jag blir så nöjd. MEn innan jag ska klaga får jag väll se till att färdigställa den. Såhär ser den i alla fall ut just nu :


101010

Idag är det den 10/10/10. Lite coolt faktiskt.

Nåja, idag har jag i alla fall handlat, tvättat och åkt en runda till A6 och Ikea. Just nu sitter jag lite i illustrator, ovanligt va?
Borde egentligen räkna matte, men vet inte om jag orkar med att bli frusterad på att jag inte fattar. Men jag vet att jag kommer få panik i morgon(vi har prov på tisdag) så det är väll lika bra att sätta igång helt enkelt.

Har inte så mycket mer att säga så ha en fortsatt trevlig söndag!


Old Picture

Duktiga jag

Tycker allt jag har vairt grymt duktig denna vecka när det gäller träning.
I Torsdags gick jag på areobica, sjukt kul och fick mig faktiskt att sakna dansen lite. Det var också väldigt jobbigt kan jag säga och jag sitter fortfarande idag med träningsverk i mage och armar.

Idag var jag på yoga, och jag måste faktiskt ta tillbaka mina förutfattade meningar med yoga.
Det var väldigt skönt och avslappnande och är något jag kommer fortsätta att göra, just för att jag har väldigt lätt att jaga och stressa upp mig själv. Allt blev så lugnt och avslappnat när man gjorde yoga.

Jag har också hunnit med att slänga in en maskin med tvätt i tvättmaskinen och snart ska jag iväg och handla. Efter det blir det att hoppa på bussen för att åka till några vänner här i Jönköping, blir att laga god mat och se någon/några filmer tror jag :)


Hoppas ni får en bra lördag!


Illustrator nr 2

Oj oj vet inte om jag är klar med dena illustration än, känns som man kan sitta och ändra smådetaljer hela tiden. Men ja såhär ser den i alla fall ut just nu, föreställande Katy Perry(blev dock inte så likt henne men skitsamma)


Höst

Hösten är verkligen här nu, men det antar jag att det inte är någon som har missat va?
Tänk att jag faktiskt har gått i skolan i snart två månander, tänk att jag faktiskt fyller år om mindre än en månad, för att vara exakt fyra veckor och en dag kvar.

Det är verkligen sjukt vad snabbt tiden går.

Kom bland annat på mig själv när jag satt mig i illustrator idag, råkade visst fasta framför programmet i 2 timmar, bara sådär. Farligt farligt! Får nog försöka varva illustrator med alla de inlämningar vi faktiskt har i skolan och försöka rita lite förhand någongång ibland med, var alldels för länge sedan sist!

Nehe nu ska jag faktiskt ta och göra mig i ordning för sängen snart(snart innbär och en timme typ, ska bara försöka slita mig från datorn först haha) och sedan sova.


I jönköping igen

Är nu tillbaka i Jönköping igen efter en mycket trevlig och härlig helg hemma i Nybban. Blev att umgås och dricka lite med vännerna på fredagen hemma hos en, och på lördagen så begav oss Maria och jag ut för att göra Kalmar osäker. Mycket trevligt!

Nu ska jag snart bege mig till bussen för att åka in till skolan för att ha en föreläsning i "matematiska verktyg", låter mycket roligt va? ;)


Färdig uppgift i illustrator

Då har jag äntligen gjort klart min första illustratoruppgft. Kan inte påstå att den är superbra, men för att vara första gången jag arbetar i programmet så är jag ändå ganska så nöjd.

Så kan man se vem det ska vara då?


Photo

Sådär då var man i sin hemstad igen. Precis duschat och nyligen gjort klart en uppgift som vi har i skolan. En photoshop uppgift där vi ska retuschera en person( i detta fallet mig själv, väldigt gammal bild dock). Sitter också och leker lite i Illustrator, det går långsamt fram men snart så kanske jag är lite duktig som alla andra i det ;)

Nej nu ska jag hoppa i lite kläder och sen blir det nog att umgås med vännerna :)


RSS 2.0