oncontextmenu="return false"

Kill me softly

Kill me softly, typ eller nått.
Dagen började bra, och blev till inte fullt så bra.

Har så sjukt mycket i skolan just nu så jag vet inte ens vart jag ska ta vägen.

3 eller är det 4 labbar att ta igen i webbprogrammering/gränssnittsdesign?
En "dugga" i webbprogrammering om två veckor
Ett ind. projekt att lämna in i interactive multimedia den 10 maj
Ett grupprojekt i interactive multimedia den 17 maj
En annan tenta i gränssnittsdesign dedn 26 maj
En ytterligare tenta i bild och fototeknik den 24 maj
och jag får inte glömma bort det stora feta grupprojektet i webbprogrammering/gränssnittdesign som ska vara inlämnat den 23 maj då vi också ska ha lämnat in vår rapport och vår redovisning

Så efter 26 maj ska jag slänga igen böckerna för hela sommaren!
Längtar.....Och ja en annan sak, idag är det två år sedan jag tog körkort, minns dagen som den var igår

Motljus

Har alltid älskat foton med motljus så idag(när jag egentligen borde ha pluggat) så testade jag att fota lite, och eftersom jag bor själv så fick jag ta mina små poslinsdockor att fotografera.

Vårruset

Den 5 maj är de dags!
10 dagar kvar


VitsipporEn dag som denna kan man..

Vad kan man göra en solig dag som denna?
Man kan..

Baka en blåbärspaj

Fotografera lilla söta Melissa

Eller varför inte gå ut och fotografera lite blommor?

SOL

Sol, sol underbara sol. Dagens planer blir att plugga lite nu på förmiddagen, efter det ska jag träffa några kompisar. Ska bli roligt! Då en ev dem bor nere i skåneland och som man sällan träffar nuförtiden.
Men som sagt först blir det att gå ut och njjuta av solen och plugga!


Today im wearing this

Det finns några stycken bloggar som jag under en längre tid har följt, en av dem är annas blogg, nu har hon även startat en webbshop, som du kan klicka dig in på här där man kan köpa hennes grymt snygga och coola linnen och tröjor. Jag har länge funderat på att just klicka hem "Today I´m wearing this " men har dessvärre aldrig blivit av. Så nu passar jag istället på att vara med i hennes tävling där man kan vinna en valfritt linne, och vilket jag vill ha är nog inte så svårt att lista va?


Capture the moment


The moon

Ett misslyckat försök att fånga månen på bild, men gatlyktorna blev ju ändå okej.
Min önskelista på fototillbehör börjar bli lång nu alltså.. stativ, reflexskärm, sjäkvutlösare... eller ja varför inte en hel fotostudio?

Vår!

Vad kan bli mer vårigt än när man plockat blommor och viderung samt köpt en bukett tulpaner?


Flashspel

Igår färdigställde jag ytterligare en flashuppgift i skolan, denna gång skulle vi göra ett enkelt spel. Var svårt men roligt när man väl fick det att funka. Här kommer lite bilder på hur spelet ser ut.

Spelet går alltså ut på att du(getingen) ska fånga blomman, och på så sätt får man poäng som man kan se uppe i högra hörnet, men måste dock akta sig för de farliga bollarna, för om de nuddar getingen så blir det gameover!

cowboy

Idag var det sittning med temat western ws rymden. Var roligt att se allas utklädnader får jag säga, och nu har jag ytterligare ett märke och klistra på min oranga "fina" overall, behövs har inte så många märken på den ännu.
Men nu blir det i alla fall sova för i morgon början skolan kl 10, då har vi föreläsning i Foto.

Hej

underbara väder.
Sol och 19grader i skuggan tackar man då rakt inte nej till.
Allt blir så mycket enklare när solen välkomnar en!

och en liten Kretabild från 2008 som får en att längta till sommaren ännu mer.

Städning och flash

Idag fortsatte min städning med dammning i hela lägenheten samt en grovstädning på toaletten, så nu är min lägenhet glansig och fin! Dessutom har jag hunnit med att göra klart min flashuppgift som vi hade i skolan(skulle vart klar förra veckan men hann inte med att göra den då). Har kommit fram till att jag inte är nått stort fan av flash, och dessutom säger våra webbprogrammeringslärare att flash är ganska "ute" så förstår inte riktigt varför vi måste lära oss det men i alla fall.. Nu är den klar!

Uppgiften var i alla fall att man skulle skapa en bakgrund och att det skulle hända saker när man klickade på olika ställen på bilden, i mitt fall bland annat en katt som mjauar och går i bilden eller en fågel som flyger förbi och kvittrar.


I morgon börjar en ny skolvecka, med start kl 9 i morgon. Lagom kulsådär

Sol,vind &vatten

Idag har det varit en riktigt härlig vårdag med sol och 11-13 grader, helt underbart!
Jag har faktiskt också varit ganska så effektiv idag, var och tränande ett flexpass på friskis på förmiddagen, sen handlade jag lite mat och stack hem och städade lägenheten.
Snart ska jag bege mig bort till en park här i stan där vår klass ska ha en grillkväll tillsammans, tror det kommer bli bra. Så länge solen gassar på en så känns det välidgt bra!


Nytt

Som det syns har det skett lite nya förändringar här på bloggen. Eftersom vi håller på att webbprogrammera i skolan så tänkte jag att det kunde vara kul att ge sig på och ändra och trixa i koderna på bloggen, för det är ju ändå samma uppbyggnad som vi har lärt oss i skolan, med css och html. Och det roligaste av allt är att jag faktiskt förstår vad jag gör, inte allt men lite! Tänk när jag kommer vara så duktig att jag kan göra min alldeles egna webbsida, då kommer jag vara stolt.

Tulpaner

Idag var det återigen dags för akvarellkursen(missade förra måndagen eftersom jag låg hemma och var sjuk..)
Gjorde klart förra uppgiften idag, och påbörjade en ny. Dagens uppgift var att måla av tulpaner "live". Var en utmaning, men väldigt rolig sådan!


8 timmar!

och de senaste åtta timmarna har jag suttit i skolan med webbprogrammering, i ett försök att skapa en hemsida. och såhär långt har jag kommit just nu, långt kvar. Kommer drömma om koder hit och koder dit

RSS 2.0