oncontextmenu="return false"

skit

Gick och la mig klockan 22.15 igår(tidigaste jag har lagt mig på år och dar tror jag). Vaknade nyss och är faktiskt väldigt utvilad och tur är väll det.

Vill också be om ursäkt igen om min uppdatering verkligen är kass. Jag har inte hållt en pensel eller penna sen i fredags och inte kommer jag nog göra det idag heller. Vad har hänt egentligen.. känns bara som att om jag ens försöker hålla en pensel/penna som kommer både pennan/pensel och pappret bli offer och hamna i papperskorgen.

Så ni får ha tålamod och kolla in om någon dag eller två igen. Då lova jag att jag är på topp igen!
Fram tills dess, ta hand om er och njut!

Bild tagen i egypten 2005 på korallreven.

ber om ursäkt

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering. Men jag har varken har tid, lust eller ork till det. Helgen har i alla fall varit väldigt bra, men att festa två dagar i rad gör en verkligen ultra seg.. så nej nu ska jag bege mig till soffan för att se på sex and the city. Om några timmar ska jag bege mig till mamma för att fira mors dag. Kan bli kul att försöka vara social när man egentligen har väldigt ont i huvudet och vill sova ;)

Aja hoppas ni har haft en bra och rolig helg i alla fall!


pågåenade målning

Denna målningen har jag påörjat idag. Är dock ännu inte klar. Dock tror jag att jag tar en paus från målandet idag och färdigställer denna i morgon (blev irriterad då jag kladdade en massa vi ögonbrynen, så blir nog att måla över det och börja om där -> därav anledningen till att jag slutade måla för dagen)


Fredag

God morgon, eller god förmiddag kanske man ska säga?

Sitter här och äter frukost och slöar men ska nog snart bege mig ut i det ganska så fina vädret. Ja det är väll mer eller mindre så långt jag har kommit med "dagens planer" förhoppningsvis blir det väll kanske lite fest till kvällen, om inte så är ju inte det hela världen ;).

Tänkte också måla med med mina akrylfärger idag, var ju ett bra tag sedan sist.
Nej men hoppas ni får en bra fredag nu.

Igelkott och får

I brist på annat så visar jag några små bilder jag ritade för några veckor sedan med promarkers pennorna.

Ivar igelkott och fåret Albin (fråga mig inte varför de fick de namnen, vet jag inte riktigt själv faktiskt..)


Hemma hos mamma

Befinner mig just nu hos mamma, och eftersom jag ändå är här tänkte jag att jag kunde passa på att ta "hemma hos" bilder här. Som vanligt glömde jag kameran hemma så får blir lite dåliga webbcam bilder ;). Glömde också mina penslar och färg så kan inte heller färdigställa dörren jag började på för någon vecka sedan.. irriterande..
Är jag verkligen så gammal och glömsk?



Fröken kelgris

Fröken kelgris tycker alltid att jag ska gå upp runt 9-9.30. Så det är bara att lyda lilla fröken, men jag har dåinget emot det då hon alltid ska bli ompysslad och gosad med innan jag får göra något annat. Så nu har jag myst och gosat med henne en liten stund och nu blir det att fixa dig lite frukost. Efter det ska nog jag bege mig till mamma en liten stund.


Panik

Eftersom jag mer eller mindre har panik att jag inte kommer komma in på någon av alla utbildningar till högskolor runt omkring i vårt avlånga land så har jag nu också sökt än så länge till en folkhögskola också.

Den jag har sökt till idag är en i Halmstad, närmare bestämt den "fira målarskolan i Halmstad". Halmstad är en fin stad och skulle jag faktiskt kunna tänka mig att flytta till.

Men..
Tänk nu om jag inte kommer in på någon skola?
Vad gör jag då till hösten, söka jobb? Ja för det är ju verkligen så "lätt" att få ett jobb(säger en som varit arbetslös i ungefär 5 månader).
Ursh jag får panik så fort jag tänker på det. Jag vill ju studera!

pågående bild

God  morgn god morgon! Härligt dag idag, eller ja okej dag. En del moln på himlen idag också, men just nu lyser solen och det fpr den ju mer än gärna göra!

Tänkte visa en liten bild som jag började på igår, orkade inte riktigt göra klart den och "hann" inte heller eftersom det var en del bra program på Tvn igår!

Snabbvisit

Blev en liten snabbvisit på stan idag. Fick med mig några grejer hem, så som:

Turkost nagellack

Blommigt linne från Gina tricot

Sen fick även ett gäng hårsnoddar och en stor tup med vit acrylfärg följa med hem :)

Snabbkladd

En liten snabbkladd såhär på kvällskvisten blev det allt. Fann inspiration från en bild på lookbook. Blev himla sugen på en piggelin nu alltså. Får nog ta och köpa mig en sådan i morgon OM det är fint väder vill säga..

Idag

Har varit en skön slapp dag idag. Solade lite på förmiddagen, sedan kom molnen. Satte mig då på altanen och läste " Så länge vi båda andas" samtidigt som jag lyssnade på musik. Ja det är väll mer eller mindre det jag har gjort idag.

Just nu regnar det och ser ut att börja åska snart också. Men sånt man får ta. Håller med vad min lillebror sa förut idag, att det faktiskt är skönt med regn( i lagom mängd ska man lägga till). Det får gärna regna någon gång i bland, men när det är sommar är det ju ändå solen man vill se mest utav!

 

haha!

Dagen har varit mycket trevlig och har mer eller mindre varit ute hela dagen, solen har lyst och himlen varit blå blå blå. Välkommen sommaren! Hoppas bara att det håller i sig nu.

Måste föresten ta och visa en rolig sak jag upptäckte när jag vaknade. man fick en stämpel på ett av stälerna vi gick in på igår.  Såhär stod det:


"Vill du märkas? Markas.se" Haha
Skrattade gott åt det när jag vaknade kan jag säga.

Nej nu ska jag ta och gå och byta om till något annat, känner mig vaaarm. Hoppas ni får en bra lördag!


ber om ursäkt

Ber om ursäkt för min frånvaro. Men när det är fint väder får man helt enkelt passa på! Så ut och njut med er sköningar! :)

Härligt

Riktigt sommarvärme idag ute idag. Grymt härligt om jag får säga det själv!
var tidigare idag ute på stan, tänkte se om de hade den  kjolen här. Vilket de givetvis inte hade såklart..

Hämtade också ut ett paket på posten och åhh så nöjd jag blev. Tyckte den såg jättefin ut när jag beställde den av -->  Tina,men var ju ännu finare "in real life". Den ska verkligen få en bra plats på väggen! Är så nöjd så :)


puhh

Puhh vilken dag det har varit. Även om jag inte har gjort så mycket ansträngade är jag ändå väldigt trött just nu. Mitt rum är som en bastu (det negativa med att ha eftermiddagssolen mot sitt rum på sommaren) .

Dagen har i alla fall bestått av att vi gick en runda på stan. HIttade massor snyggt, förälskade mig i en t-shirt som jag korkat nog inte köpte och sen en supersnygg kjol men som givetvis var slut i min storlek.. Har också hunnit spela en hel del kort med mormor och co. Ätit mat, kört bil, umgåtts med kompisar. Så ja först för tio minuter sedan kom jag hem. 

Möttes av en väldigt kelig och gosig kissekatt, inte fel det :)

Och ja just det, gjort också en liten bild, blev inspirerad av den snygga t-shirten som jag inte köpte..

Lista

Lånande en liten lista som jag hittade från någons blogg. Nu ska jag ut och njuta av vädret lite hade jag tänkt

Dagens kläder: jeans, svart linne, vit långarmad och en del ringar och ett halsband
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: fondation och mascara
Dagens planer: ut och gå en runda, umgås med mormor och åka hem
Dagens hiss: vädret är bättre än igår!
Dagens diss: vädret är fortfarande inte så fint som jag vill ;)
Dagens låt: Hey soul sister - Train
Dagens film/tvprogram: Inte kollat på något än, men säger väll Glee
Dagens vill ha: En kall cola..?
Dagens saknad: saknar de obeskymmrade dagarna. Saknar sommaren-06!
Dagens humör: ganska glad
Dagens längtan: Sommar! Vill ha sommar nu, och börja sommarjobba så jag har något att göra om dagarna. Och ut och resa vill jag med göra!
Dagens mest använda: Kameran kanske?
Dagens måste: Inga måsten tror jag inte
Dagens bild:

Bild från Sunny Beach förra sommaren!

grått tråkigt och dimma

Jag tror bestämt att det gråa tråkiga vädret fördöljer mig. I flera dagar (ja förutom i går i två timmar då det var fint) så har det varit grått och tråkigt. Så när jag stack till Öland idag så ja.. var det fortfarande grått och tråkigt, fast lägg nu till dimma. Hemma däremot är det sol. Dock höll jag ju det jag "lovade" en kompis nämligen: Att ta med mig det tråkiga vädret till Öland.

Tog en promenad tidigare idag. Visst ser det trevligt ut?


Någon som vill bada lite grann? ;)

Hemma hos

Befinner mig idag på Öland, är på besök hos mormor. Och eftersom jag ändå är här tänkte jag att vi köra en liten "hemma hos". Detta är alltså de teckningar/målningar jag har gjort som hänger hemma hos mormor.


Fluffet

Min lilla katt är egentligen inte så liten. Inte om man jämför med när jag fick henne(i slutet av november) som jag gjorde idag. Kolla på exempelvis på svansen. Vilket fluff hon har nu alltså, min lilla sötnos! :)




konstigt väder

Jag tänkte skriva förut idag men eftersom det var så fint väder med klarblå himmel så beslutade jag mig istället för att bege mig ut.

Hann sola i kanske 1 ½ timme och sedan vet jag inte vad som hände? Nu är det grått och mulet igen.. Vad är detta för väder egentligen? Och ja just det, när jag satt där och solade och läste susade det förbi konstiga gråa moln(såg ut som regnmoln fast de var för små för att kunna vara regnmoln). Kan det ha varit askmoln? Hm.. aja det såg väldigt konstigt ut ialla fall.

Eftersom det nu är tråkigt väder igen så tror jag att jag slår mig ner framför serien "Sex and the city" igen

Reklam

Ibland kan faktiskt reklam vara bra. När jag hämtade posten idag blev jag genast insipirerad att göra en bild. Sagt som gjort. Nu är den klar!



Grått

God förmiddag får jag väll säga idag. Har precis ätit lite lunch och dagens planer är väll inte så stora. Skulle dock behöva ta en storstädning i min garderob då det ser ut som det slagit ner en bomb där eller något. Så ja det är nog det jag ska ta och sysselsätta med mig idag.

Vädret är föresten fortfarande riktigt grått och trist.. vart har solen och våren tagit vägen frågar jag återigen?

Bild tagen i somras

Sunshine

Har faktiskt suttit och målat/ritat lite idag också. Blev en ganska så sommrig bild med massa blommor, en tjej med blond "solblekt" hår och solbrillor.

Vad tycker ni om resultatet?



Sex and the city

Idag har jag verkligen inte gjort många knop får jag ta och medge!
Kör på ett "Sex and the city"-maraton idag. Perfekt serie att titta på när man bara vill krypa ner i soffan med en filt om sig och man inte orkar anstränga sitt lilla hjärnkontor så mycket.

Dessutom är vädret grått och trist idag också så får ju ingen vidare lust att bege mig på en promenad eller så..
Vart tog våren vägen?

Katter x2

Idag tycker jag att vi kör på en liten "ur arkivet" bild. Var ju faktiskt ett tag sedan sist eller hur?
Denna gjorde jag 2002 någongång, skulle alltså fylla 12 det året(om jag inte redan hade gjort det).

En liten bild på två katter haha

dörrmålning

Under dagen hos mamma har jag sysselsatt mig med detta:


Hon bad mig måla på en dörr, då hon tyckte att den var lite tråkig i bara vitt och sen var det några märken som inte var så snygga.

Så ja såhär ser det ut just nu. Ska dock fortsätta en annan dag. När det är klart visar jag det givetvis här! :)


Dagen

God morgon, god morgon! Tänkte säga att jag vaknade tidigt idag.. men det tar jag tillbaka. Klockan är ju redan halv tolv och här sitter jag fortfarande i pyjamas och äter en macka.
Men ska snart göra mig i ordning och bege mig till mor min för att äta middag.
Vad som händer ikväll är ännu oklart(som vanligt ska man väll lägga till).


Vad har ni för planer inför dagen?

Segdag

Vilken segdag det har varit idag..
Har inte gjort något vettigt alls egentligen, men antar att man har sådana dagar också?
I morgon ska jag "ta tag i mitt liv" igen och göra något.
Fast vad vet jag vet ännu icke. Antar att jag märker det i morgon

Tidigare idag gjorde jag föresten en god och smarrig citronpaj med lime.
Så nu när jag tänker efter har jag ju ändå gjort något "vettigt" av dagen.

Nu har jag stora funderingar på att sätta på en film. Vet inte vad det blir för film ännu..

Ha nu en fortsatt trevlig kväll, vad ni än gör


Dear John

Efter att gästerna gått hem och vi firat klart farfar blev det inte så mycket gjort. Jag var ganska seg och trött så under eftermiddagen/kvällen satt jag och kollade på två filmer, Forrest Gump och Dear John. Men efter att jag tittat klart på "Dear John"  kände jag att jag hade lust att rita något. Sagt som gjort.
 
Och återigen ursäkta den dåliga kvaliten på bilden(är för lat/trött för att leta upp kameran)

Dagens planer

God morgon, god morgon!

Dagens planer?
Att fira min farfar som fyller 80 år, så nu ska jag faktiskt ta och göra mig i ordning här. Vad som händer efter det är ännu oklart, men det märker vi.

Vad ska ni hitta på för spännande idag?

Bjuder  på en liten häftig bild på glastårtor som jag hittade i ett skyltfönster i somras i  halmstad :)

Frågorna

Haha! Hade ju en liten frågestund för några dagar sedan. Blev inte så många, men ja här kommer i alla fall de få små frågorna som kom. Undrar ni något får ni självklart fortsätta ställa frågor så svarar jag på dom efterhand.


Hur gammal är du?
Jag är 19 år, men fyller 20 i November :)

Var bor du?
Jag bor i en liten håla ungefär 2 mil från Kalmar

Har du någon fobi? vad?
Ja, jag hatar och nu menar jag verkligen hatar spindlar, stora som små. Får alltid panik när jag se dom.
Även rädd för mörker, fast det har blivit bättre med åren.

Vem är den snyggaste kända kvinna du vet?
Måste nog säga Jessica Alba här, så himla fint utseende :)

Vad är ditt drömyrke?
Mitt drömyrke är ju att kunna livnära mig på min konst på något sätt.
Barnboksillustratör har alltid stått högt upp på min lista.

Har du någon favoritstil inom konst?
Jag gillar när man har sin egen stil inom konst.
Det behöver inte alltid vara perfekt målat, bara det betyder något för en själv. Sen har jag kanske lite svårt att tycka att det är konst om man endast har målat två steck på den, men det är ju bara min uppfattning ;)

Vad är ditt favoritplagg just nu?
Mitt favoritplagg just nu.. hm.. jag måste nog säga leggings. Så skönt och användbart.
Går bra både om man bara slappar eller ska ut på fest

Hur länge har du ritat? :)
Jag har ritat i mer eller mindre hela mitt liv. Till och från ska man väll säga.
Hade litet upphåll under slutet av högstadiet, men det varade inte länge kan jag säga.
Kan inte klara mig utan att få rita. Måla får man såklart inte glömma.
Det gör mig lugn och låter mina tankar föras över på papper istället för fasta i mitt huvud.


Rihanna!

Igår kväll gjorde jag klart bilden  ni kan se i inlägget under. Använde mina nya favoritkol pennor. Mycket bra! :)
Det ska föreställa Rihanna på bilden för er som inte kan se det, och även om det inte liknar henne så jättemycket är jag ändå nöjd med skuggningen som blev. Totalt satt jag väll med denna i 3-4 timmar kanske?

Ni får ursäkta den väldigt dåliga kvaliten på bilden, men kameran är på laddning

Just nu

Ett par kassa bilder på vad jag håller på med just nu:


Sol sol sol!

Idag känner jag mig glad!
De senaste dagarna har vädret varit grått och tråkig, detta har gjort att jag har fallit med i gråheten.
Men idag lyser solen, det är blå himmel och inte ett moln så långt ögat kan nå!
Så idag ska jag ut och njuta av vädret och helt enkelt "bara vara".

Hoppas ni få en kanondag ni också!

och ja just det, ni får gärna ställa frågor till mig i inlägget under :)

FRÅGESTUND

Tänkte jag skulle ta en liten bloggpaus i någon dag eller två. Men fram till dess tänkte jag att det skulle passa bra med en liten frågestund här på bloggen.


Så fråga på nu så svarar jag om några dagar! :)

The red cap

Igår kände jag för att kladda lite med mina kära promarkers pennor, då det var ett tag sedan sist.
Tog lite insperiation från en bild på Lady Gaga.
Såhär blev resultatet:


Hemma hos

Tänkte jag skulle börja med en liten ny kategori här i bloggen som jag kallar "hemma hos". Tänkte visa den "konst" (om man nu kan kalla det konst jag gör)  som finns i hemmen.
Vi börja med hemma hos pappa:

"musikdelen"

Tavlan jag är mest nöjd med, hänger vid trappen

Denna gjorde jag på bildkursen som jag gick på i höstas. Står på hyllan i mitt rum

Ganska ny blyertsteckning som finns i min tv/bokhylla

En målning som jag gjorde i höstas någongång

Min bror har också en tavla på sitt rum som han fick när han fyllde år i höstas

Pappa har en väldigt gammal blyertsteckning på sitt rum, gjordes i början av 2008

Också en gammal tavla, gjordes väll i slutet av 2007 tror jag. Denna hänger i köket

Puhh.. vilket långt inlägg det blev. Men detta är i alla fall alla de tavlor som jag har gjort som finns här hemma hos pappa


Bra låt

Denna låt hörs ganska så ofta från mina högtalare just nu. Men som vanligt kommer jag väll "lyssna sönder" den också som jag gör med alla andra av mina "favoritlåtar".
Nåja, här är låten i alla fall :

Klar!

Nu är min senaste målning färdigställd. Såhär blev resultatet!:

Not nice

Vilket underbart väder det är idag!
Inte..
Det är riktigt kasst väder och helst av allt skulle man bara vilja stanna inne och "tjura" eller ja se på film och äta något onyttigt funkar ju också. Ska väll dock försöka bege mig ner till stan en lite stund då det är markad, wihi eller något haha.

Hoppas ni sköningar få en bra dag i alla fall :)

Pågående

En ny dag med nya möjligheter?
hm.. ja kanske.

Här kommer i vilket fall som helst den pågående målningen som jag håller på med!

Tre tavlor som blir en när man sätter dem bredvid varandra

Igår

Igår kväll när mamma "fotbadade" var det någon som var nyfiken precis som nicke nyfiken. Hon satt vid baljan hela tiden och bara tittade. Lilla fröken tycker inte om vatten men ändå skulle hon minnsan sitta och där och titta och försiktigt dutta tassarna i vattnet. Hon är bra allt rolig den lilla damen! :)


morsning korsning

GOd morgon god morgon!
Idag bjuder jag på en ganska ny "ur arkivet" bild. En bild på Madonna som jag gjorde i Januari 2010 om jag inte minns helt fel?

(ursäkta det väldigt dåliga kvaliten på bilden)

Vädret är föresten riktigt tråkigt och grått idag. Bara några få plusgrader och ser ut som att det ska börja regna närsom.. Nej idag blir det att stanna inne, sätta på någon bra film och bara vara..

Slö

Sitter just nu och slötittar på "The good wife" hänger inte med så mycket om jag ska vara ärlig men det verkar ändå ganska så bra. Sitter också och fundera ut nästa målning. Har några små planer om hur jag vill att det ska se ut, men är alldeles för trött för att börja på det ikväll. Nu ska jag fortsätta sega och dega.


Föresten funderar på en frågestund.. någon skulle skulle vara intresserad av det?

Jeans

Idag blev det en liten trip till kalmar. Blev ett par jeans från Gina Tricot rikare.. eller 500 kr fattigare om man hellre vill säga så! Tyckte de var lite roligare än bara ett par vanliga blå jeans. Dessutom så "behövde" jag faktiskt ett par nya jeans.



Nu väntas det mat här, blir inget mindre är potatis, fläsk och löksås. Det är goa grejer det!

Butterfly fly away

Nu är det färdiga resultatet klart på tavlan jag har gjort idag! Såhär blev den:




Om ni inte ser vad det står så står det i alla fall:
Take those dreams and make them all come true Butterfly fly away.

Texten kommer från en låt med Miley Cyrus och låten heter Butterfly fly away

just nu

Har suttit till och från idag och målat några streck på min målning när jag känt för det. Hade ju en väldigt bra ide om hur jag ville att det skulle se ut för några dagar sedan. Men eftersom jag då inte hade något att måla på fick det vänta. Och nu när man väl har det framför sig så känns det ändå inte som att det blir som jag vill... Aja det löser sig alltid ;)

Om ungefär två timmar så ska jag föresten äta smörgåstårta, och inte vilken som helst utan mammas goa goda smörgåstårta! Finns ingen godare än hennes måste jag säga!

Nu: Återgå till mitt målande

sneak peak

God morgon god morgon! Idag väcktes man som vanligt av en liten gnällande katt. Tydligen tycker Melissa som hon heter att jag ska gå upp runt niotiden varje dag. Ganska bra ändå att ha en personlig väckarklocka!

Såhär ser föresten tavlan ut än så länge. Inte klar än på långa vägar men tänkte ändå jag skulle bjussa på en liten "sneakpeak". Hoppas ni får en bra start på denna vecka!


Dagen i bilder

Tänkte jag skulle visa lite bilder av vad jag har sysselsatt mig av under eftermiddagen. Förmiddagen finns det inte så mycket att visa bilder eller berätta om då jag sova till ett ungefär. Började föresten äntligen på tavlan som jag så länge har haft en bild av hur det ska se ut. Visa bilder på det i morgon!
Nu ska jag fortsätta se på Humorgalan.

Börjat läsa tredje boken i twilight-serien nu!

Drack en festis under dagen samtidigt som jag läste bok och satt lite vid datorn och allmän njöt av solen

Hade tråkigt skulle ta en "dagens outfit". Kom på att det kanske inte var så mycket "jag" att ta outfit bilder

Som sagt en mycket "händelserik" dag för mig idag..


god eftermiddag

God morgon, god morgon! Eller.. kanske ska man säga god eftermiddag?
Befinner just nu hos mor min och väntar på att det ska bli mat här. Dagens planer är inte stora kan jag säga. Ta det lugn igår och bara slappa! Det är inte helt fel det med tanke på att det blev utgång igår kväll!

Hoppas ni får en härlig och skön söndagl!

Tyra Banks

Ibland blir det lite för mycket Bella och Edward, då jag för tillfället både läser om dom och ritar en bild. Så för att ta en paus från dem bestämde jag mig för att rita av Tyra Banks istället. Det är väll mer eller mindre det jag har sysselsatt mig med idag. Eller ja jag har ju ätit och varit ute och promenerat en runda också.


Vet inte om det blev så jättelikt kanske.. men jag får ju i alla fall öva på att rita hår bland annat.


god morgon

God morgon god morgon. En ny dag med nya äventyr? Hm.. ja det väntas väll att se antar jag.
Hoppas ni hade en trevlig kväll igår allihopa, så vad hittade ni på för skoj?
Vad har ni för planer för denna lördag den 1 maj?

RSS 2.0