oncontextmenu="return false"

Akvarell

Förra måndagen så började jag och en kompis på en akvarellkurs på medborgarskolan, och tycker att det är väldigt roligt och spännande faktiskt. Känns ändå som att man utvecklas lite lite varje gång, även om de då bara har gått två gånger än så länge. Här är mina skapelser som jag gjort än så länge


Pimp my nails 3


Ny vecka

En ny vecka och nya möjligheter som man brukar säga.
I går(måndags) började en akvarellkurs som jag och en kompis har allmänt oss på hos medborgarskolan. Det var både kul och intressant måste jag säga, och förhoppningsvis så kommer jag väll bli något bättre under dessa tio gånger som det håller på!
Förutom det så har jag återigen tagit upp träningen igen, får väll hoppas att det håller i sig nu med.. men ska den som ger sig!
Annars då? Behöver städa i lägenheten men det får nog jag vänta med tills till helgen, känns inte som man hinner det på vardagarna.

from blonde to brown

De senaste tre dagarna har jag egentligen inte gjort något som är värt att nämna. Förutom kanske då att jag för första gången i mitt liv vågade ta steget och färgade mitt hår brunt. Och jag måste ändå medge att jag trivs ganska så bra i det ändå!

love tree


Love Birds


Ugglor


piktogram

En uppgift vi har i skolan är att göra piktogram i fyra olika os-grenar, boxning,fotboll,simning och cykling.

Här är mina eventuella färdiga piktogram, tror jag ska ha dem såhär i alla fall, men har fram till söndag på mig..

One tear is like one fish in the ocean?


Pimp my nails 2

För någon vecka sedan fixade jag mina naglar, nu bytte jag färg. Resultatet:

roliga böcker?

Hämtade igår ut mina två böcker som jag behvöer i kurserna webbprogamering med databaser och gränssnittdesign.

Den ena boken är på 1000 sidor och den andra på 500 sidor och dessutom på engelska.. vet inte riktigt hur jag ska överleva dessa kurser då jag sitter som ett stort frågetecken på våra övningslektioner. MEN då är de kanske bra att ha en bok som ser ut som en bibel på 1000 sidor, rolig läsning sådär innan man går och lägger sig.. typ?

Skissteknik i skolan

Skisstekniken som vi har i skolan denna terminen är faktiskt väldigt lärorik för mig. Jag har är inte speciellt van att ha en specifik tidpunkt på mig när jag tecknar utan tar liksom den tid jag behöver. Men här så får vi endast 20 min på varje föremål som vi ska teckna av, första gången tecknade vi landskap och i måndags blev det teckning av gosedjur. Ser framemot nästa lektion samtidigt som jag inte gör det, för då är det nämligen dags att teckna av varnadra i klassen, kommer bli en stor utmaning-men rolig!

Här är några få av de teckningar jag gjort i kursen- och nej jag har inte färdigställa en enda teckning, 20 min är kort tid.. framförallt då typ en kvart gå åt på att bara skissa upp själva formerna


träning

Känner mig så otroligt stolt över mig själv!
Angående träningen då. Har verkligen tagit tag på det där med träningen på riktigt nu, och självklart tränar jag inte för att gå ner i vikt, utan snarare tvärtom. Att stryketräna och äta rätt = gå upp i vikt. Så innan sommaren hoppas jag att jag har nått den vikten jag vill nå, och förhoppningsvis trivs jag med hur jag ser ut och mår dessutom bättre!

RSS 2.0